Skidbacken som har något för alla

/Skidbacken som har något för alla

Skidbacken som har något för alla

Järvsöbacken är verkligen väl värd sina åk. Här finns ett riktigt bra urval av nedfarter. Syd, väst, nord och öst – plus väldigt välordnat för barnfamiljer på både nordsidan och syd. Det kanske allra bästa här är att alla är så vänliga och hjälpsamma, du möts av en familjär känsla. Vi uppskattar också att det finns minst fyra fina vattenhål. Nordsidans uppfräschade huvudrestaurang med grillveranda när vårsolen gör entré. Alphyddan med eget ölbryggeri och bra after ski. Nya Berghotellet med fantastiskt vällagad och riklig lunchbuffé. Missa inte heller att stanna vid Eftertanke, Sune och Maries lappkåta högt upp på sidsidan, detta driftiga par bjuder alltid på trivsamma och innovativa upplevelser.

2018-10-28T12:15:32+00:00februari 2nd, 2015|