Järvsöbacken är verkligen väl värd sina åk. Här finns ett riktigt bra urval av nedfarter. Syd, väst, nord och öst – plus väldigt välordnat för barnfamiljer på både nordsidan och syd. Missa inte nya 6-stolsliften från sydsidan. Det kanske allra bästa här är att alla är så vänliga och hjälpsamma, du möts av en familjär känsla. Vi uppskattar också att det finns många fina vattenhål. Nordsidans uppfräschade huvudrestaurang med grillveranda när vårsolen gör entré. Alphyddan med eget ölbryggeri och bra after ski. Berghotellet med fantastiskt vällagad och riklig lunchbuffé och skön eftermiddagsveranda. Missa inte heller att stanna vid Eftertanke, Sune och Maries lappkåta högt upp på sydsidan, detta driftiga par bjuder alltid på trivsamma och innovativa upplevelser. I år öppnar också Crêperian på sydsidan med sina ljuvliga matkreationer. Njut i backarna med alla sinnen. Mer här om Järvsöbacken >>

Järvsöbacken, perfekt skidåkning för hela familjen i Järvsö

Järvsöbacken, perfekt skidåkning för hela familjen i Järvsö