Lôkes Hälsingegård_Festongrummet

Här är ett alldeles speciellt fotogalleri, signerat fotograf Anja Callius.

Fotografierna i det här galleriet är tagna i juni 2016 under en veckas då Anja bodde på Lôkes och fotograferade både gården och omgivningarna. Motiven är fångade med en Hasselblad H5D-50. Ytterligare några bilder, som inte är med i detta galleri, visades på fotoutställning på Lôkes 10-16 augusti 2016 i samband med att Skästrateatern spelade sin musikteaterföreställning ”Vattnet i Paradiset”.

Så här säger Anja själv om Järvsö, Skästra och Lôkes:

”Lôkes är en fantastisk gård och Järvsö är en underbar plats att gå på upptäcktsfärd med kameran på. Naturen med de böljande bergen, älven och sjöarna gör det till en magisk plats som är lätt att hämta inspiration ifrån”.

Anja Callius, född 1973, är fotograf baserad i Stockholm. Anja är medlem i TT:s bildbyrå Creative och representeras bland annat av Fotokonstgalleriet.se. 1999 fick hon Roland Polhem-stipendiet från Victor Hasselblad, har medverkat i många fotoutställningar och varit jurymedlem i Metro Photo Challenge tre år i rad.