Kontakta oss

Vill du boka hela träslottet, en av våra tre boningar, Bed&Breakfast 3 juli – 12 augusti eller veta mer om något annat, tveka inte att kontakta oss. Kanske funderar du på boende, konferens, bröllop, fest eller annat. Lôkes en stor gård, med en rymlig huvudbyggnad och massor med möjligheter. Vi hjälper dig gärna.

Välj själv hur du vill boka/kontakta oss

Maila: hyra@lokes.se

Ring: 070-584 10 45 (Rolf) eller 070-712 80 63 (Nina)

Sänd meddelande på vår Facebooksida här.

För priser och mer information

Infoblad med bilder på de olika boningarna + priser under 2020 för att hyra en, två eller alla tre boningar, se PDF här

Adress: Skästrabergsvägen 9, 820 40 Järvsö (Klicka för karta)

SVAR PÅ VANLIGA FRÅGOR

Du har säkert många fler frågor än vi har tänkt på. Maila eller ring i så fall så svarar vi. Men här är i alla några svar på frågor vi får ganska ofta.

Ja, nästan. I norra delen av övervåningen bor vår värdfamilj permanent. Men träslottets övriga ca 400 kvm är uppdelat i tre boningar som kan hyras både var för sig och tillsammans två stycken och samtliga tre. På så sätt får ni tillgång till sex sovrum, tre salonger, tre kök, fyra badrum samt en rad övriga biytor.

Ja, under sommaren 2017 provar vi med att öppna träslottet för Bed & Breakfast. Se infoblad här med priser på de rum som är tillgängliga för att hyra per dygn, inklusive sänglinnen och frukost.

Ja, vi har hög- och mellansäsong under skidsäsongen samt hög-, mellan- och lågsäsong övrig tid på vår, sommar och höst. Härintill hittar du en prislista som sträcker sig fram till påsk 2018 för våra tre boningar. OBS, rabatt om du bokar fler än en boning.

Det tycker vi nog. Vi har en romantisk bröllopssvit i övre våningen, där det också finns en stor festsalen. Festsalen har idag en stort långbord med plats för ca 15 personer. Men med extrabord och stolar kan man duka upp för minst det dubbla.

Normalt ska betalning ske med 10 procent vid bokning och därpå full betalning en vecka före ankomst. Men det går alltid att diskutera.

Nej, tyvärr inte. Vi har den regeln att alla ska kunna bo på Lôkes, även de med allergier. Därför måste vi säga nej till er med hund, katt eller annat husdjur, av hänsyn till våra andra boende.

Öppna karta här