Kontakta oss

Vill du boka hela träslottet, en eller två av våra tre boningar, tveka inte att kontakta oss. Kanske funderar du på boende, konferens, bröllop, fest eller annat. Lôkes en stor gård, med en rymlig huvudbyggnad och massor med möjligheter. Vi hjälper dig gärna.

Välj själv hur du vill boka/kontakta oss

Maila: hyra@lokes.se

Ring: 070-584 10 45 (Rolf) eller 070-712 80 63 (Nina)

Eller sänd meddelande på vår Facebooksida här.

För priser 2023/2024 och mer information

Infoblad med bilder på de olika boningarna + priser för att hyra en, två eller alla tre boningar, se PDF här

Adress: Skästrabergsvägen 9, 827 53 Järvsö (Klicka för karta)

FAQ – SVAR PÅ VANLIGA FRÅGOR

Du har säkert många fler frågor än vi har tänkt på. Maila eller ring i så fall så svarar vi. Men här är i alla några svar på frågor vi får ganska ofta.

Ja, nästan. I norra delen av övervåningen har ägarfamiljen sin privata boning. Men träslottets övriga ca 400 kvm är uppdelat i tre boningar som kan hyras både var för sig och tillsammans två stycken och samtliga tre. På så sätt får ni tillgång till åtta sovrum, tre salonger, tre kök, fyra badrum, punchveranda, balkong, uteplatser samt en rad övriga biytor.

Nej, vi har ingen reguljär Bed & Breakfast. Vi hyr normalt ut hela boningar med självhushåll. Men under sommaren, vid tillgänglighet, kan vi lite mer sporadiskt erbjuda tillgängliga rum att hyra per dygn, inklusive sänglinnen och frukost. Ring eller mejla vid intresse.

Ja, vi har hög- och mellansäsong under skidsäsongen samt sommarsemestertiden och mellan- och lågsäsong övrig tid på vår och höst. Härintill hittar du en prislistor som sträcker sig från hösten 2023 till hela 2024 för våra tre boningar. OBS, i priset ingår lägre pris om du bokar fler än en boning. Samtliga priser inkluderar 12 procents moms.

Det tycker vi nog. Vi har en romantisk bröllopssvit i övre våningen, där det också finns en stor festsalen. Festsalen har idag en stort långbord med plats för ca 15 personer. Men med extrabord och stolar kan man duka upp för minst det dubbla. Utomhus finns flera goda möjligheter för fest sommartid.

Normalt ska betalning ske med 10 procent vid bokning och därpå full betalning 20 dagar före ankomst.

Nej, tyvärr inte. Vi har den regeln att alla ska kunna bo på Lôkes, även de med allergier. Därför måste vi säga nej till er med hund, katt eller annat husdjur, av hänsyn till våra andra boende.

Ja, det går bra. Vi har en elbilsladdare där ni kan ladda till fast taxa.

Öppna karta till Lôkes Hälsingegård genom att klicka på bilden

Öppna karta till Lôkes Hälsingegård här